Rossz időjárás ellenére sokan váltottak jegyet a Budai Gournet gasztronómiai felvonulásra. Több alkalommal eleredt az eső, de a hangulat hamar helyreállt.

Budai Gourmet esőben

Segített az esőkabát

IMG_8635

Belülről a fűtést borral lehetett tüzelni.

Borászportál

Ez évi kiállítás kiemelt témája a gulyás volt.

A Kistücsök balatoni halgulyással okozott meglepetést

Kistücsök

Halgulyás

Az Aranyszarva szarvasgulyással készült

Aranyszarvas

Gulyás főtt a bográcsban a Zsálya Bistronál is

gulyás

gulyás

Nem hiányozhatott a pezsgő és osztriga a Sarki fűszeresnél

osztriga

osztriga jégen

Tobzódtunk egyedi ételekben, sárgabarack lekvárban sült marhapofa és kolbász

sárgabarack lekvárban sült

Bodzát kombinálták lazaccal

Bodza és lazac

Kiemelkedő tengeri kínálattal érkezett a Vörös Homár

Vörös Homár

Kevéssé ismert a kagylók királya a Szent Jakab

Szent Jakab kagyló

Homár bármikor, bárhol, bárkivel

homár

Nagyot ugrunk a magyar hungarikumhoz,amit mangalicának hívnak

mangalica

Bábel sokoldalú kínálata: gulyás, libamáj pástétom, jérce és Rigójancsi

IMG_8655

Bock Bistro meglepetése : Bélszíntatáros télifagyi kecskesajttal

bélszín

Rosenstein Flódni nyalókával rukkolt elő

Rosenstein

Hosszú sor állt az Anyukám Mondta előtt

Anyukám Mondta

Elmaradhatatlan volt Gere Attila pincészete

Gere

Volt aki sörrel csillapította szomját

kézműves sör

Édességként Harrer csokoládé

Harrer csokoládé

Ararát konyak 5-től 20 évesig

IMG_8759

Végére tetőzött s hangulat, tompult a látás

este

gulyás

éjjel

Jövőre új erővel jövünk !

Tagged with →  
Share →