Az Onyx étterem igazi alkalmi menüvel készül a december 24-i estére:

ONYX_compressed

Aperitif: Magyar Pezsgő

Amuse Bouche
Tonhal, retek, tejföl
Kagyló, tápióka, koriander

Magyar tokhal kaviár, lágy karfiolkrém, téli zöldségek
Teraszok Olaszrizling 2012 – Bakó Ambrus, Balaton

Tőkehal brióssal sütve, algás-zöldtea
Sauvignon Blanc Zieregg Grosse Lage 2011 – Weingut Tement, Südsteiermark Ausztria

Füstölt kacsamáj szeletek, sütőtök, tökmagos kalács
Furmint-Hárslevelű 2008 – Bott pincészet, Tokaj

Halleves, homár, házi túróval töltött tészta
Prior 2012 – Pannonhalmi Apátsági pincészet, Pannonhalma

Őz, gombás tószt, parmezán
Bock Cuvée 2006 – Bock József, Villány

Citromvariációk, mákropogós

Édesburgonya, csokoládé, gesztenyeméz
6 puttonyos Tokaji Aszú 2006 – Királyudvar pincészet, Tokaj

195 EUR/fő

Az ár tartalmazza az ételsort, aperitifet, borsort (0,6 l), ásványvízfogyasztást és a szervizdíjat.

A vacsora 19:00 órától 22:00 óráig tart.

Dress-code: alkalmi viselet

Summary
Event
Szentesti luxus vacsora az Oxyx-ban
Location
Onyx Étterem,Vörösmarty tér 8.
Starting on
12/24/2013
Tagged with →  
Share →