A szerelmesek napján 2014. FEBRUÁR 14-én az Onyx Éttterem ünnepi menüvel készül:

ONYX_compressed

Aperitif: Furmint pezsgő 2010 – Sauska pincészet, Tokaj

AMUSE BOUCHE
Belon osztriga, marhavelő, tojáskrém

CÉKLA, KECSKESAJT, FENYŐMAG
Szerelmi Hárslevelű 2010 – Demeter Zoltán, Tokaj

MARINÁLT KACSAMÁJ, PIRÍTOTT KÁPOSZTA, KACSALEKVÁR
Magyalos Kadarka 2009 – St. Andrea pincészet, Eger

BORJÚMIRIGY, ZABKÁSA, KAKAÓ
Bouzéron 2008 – Domaine de Villaine, Franciaország

GŐZÖLT TŐKEHAL, MARINÁLT ZÖLDSÉGEK, ”PÓRÉBURGONYA”
Úrágya Furmint 2012 – Demetervin pincészet, Tokaj

SZARVASBORJÚ GERINC, TURBOLYAGYÖKÉR, GYÖMBÉR
Sessio 2006 – Konyári pincészet, Balaton

SÜTŐTÖK, MÁK, TÖKMAGOLAJ

CSOKOLÁDÉ, MENTA, CITROMFŰ
Lónyai Szamorodni 2008 – Kikelet pincészet, Tokaj

41 500 Ft + 15 % szervízdíj / fő
(Total: 47 725 Ft / fő)

Az ár tartalmazza az ételsort, az aperitifet, a borsort és az ásványvízfogyasztást.

A vacsora 19:00 órától 23:00 óráig tart.

Dress-code: alkalmi viselet

Summary
Event
Valentin Vacsora az Onyx-ban
Location
Onyx Étterem,Budapest,
Starting on
02/14/2014
Ending on
02/14/2014
Share →