Korábban az a vélemény hódított, hogy szállodának nem jó az étterme, de utóbbi időben rácáfolt erre például a Le Meridian a Le Bourbon-nal.  Most a patinás Andrássy úton, Andrássy hotelben lévő La Perle Noire-t  céloztuk meg.

A berendezés nem okozott meglepetést, nézzük a konyhát.

Előételek:

Borjú tatár pácolt gombákkal, lazac kaviárral és fürjtojással

borjú tartár gombával és kaviárral

Kitűnő

Következő előétel kecskesajt saláta, kacsamájjal, gránátalmával

Kecskesajt saláta libamájjal

Remek. A kezdés jól indult, nézzük a folytatást.

Vajhalsteak édesburgonya pürével, spenóttal és zöldségekkel

Vajhalsteak édesburgonya pürével

Harmonikus a szó legnemesebb értelmében.

Sertésszűz fekete kagylóval, cékla texturával, karórépával

Sertésszűz fekete kagylóval

A cékla meglepően finom, sajnos a hús szafaládés. A köret felülmúlja a sertésszűzet. Az egyetlen csalódás az este folyamán.

Lássuk a desszerteket

csokoládé felfújt mangó kompóttal, narancsvirág  fagylalttal

csokoládé felfújt mangó kompóttal, narancsvirág  fagylalttal

Következett az este csúcsélménye

Kókuszos, sóskaramellás tiramisu, passió gyümölccsel

Kókuszos, sóskaramellás tiramisu

Csak ezért érdemes elzarándokolni ide,  méltó korona a vacsorán. Ha ilyen marad a minősége, még sokszor elmegyünk átélni az élményt.

Összességében kitűnő konyha, méltó kiszolgálás, jóérzéssel ajánlható étterem, ár-érték arány rendben van.

Summary
Article Name
Remek vacsora a La Perle Noire étteremben az Andrássy úton
Description
Remek vacsora a La Perle Noire étteremben az Andrássy úton
Author
Share →