Britney Spears új albummal jön ki augusztus végén, és megkezdődött a promo. A  már 20 éve a pályán lévő énekesnő Beyonce-val ellentétben kevésbé a reklám nélküli meglepetésre épít, hanem inkább a hagyományos reklámozást ( kijön egy szám, kijön egy video, kijön még egy szám, kijön még egy video, majd elővásárlás a lemezre) választotta a közel két éve készülő albumához. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem vállal be merészebb dolgokat, mint ez a Jimmy Kimmel hálószobájában, hajnal fél kettőkor tartott showműsor.

Watch Britney Spears give Jimmy Kimmel a Private Show

If there’s one thing Britney Spears’s music videos aren’t short of, it’s beautiful men – and this latest video is no exception. In a segment for Wednesday’s Jimmy Kimmel Live!, Britney and her five half-naked back-up dancers pranked the late night host by barging into his bedroom to give him a Private Show.

Eredetinek ugyan, az ötlet nem eredeti, mert Rihanna egy éve ugyanezt már megcsinálta, de egy pont Britney-nek, hogy az új, immár 20. parfűmjének a nevére is rímelő Private Show című száma illik a szituációhoz Még egy pont, hogy így legalább van lehetőség Jimmy Kimmel ingatlanportfóliójának egyikében levő  két szobáját elemezgetni. Milyen következtetéseket vonhatunk le?

1.A kicsinek nem nevezhető háza  világos pasztell színekben pompázik.

britneyspirs-prank-jimmykimmel

2.Teret tágító  üveg lépcsőkorlát van a házában.

britneyspirs-prank-jimmykimmel-üvegkorlát

3. Olyan nagy a hálószobája, hogy egy komplett tánckar elfér, bár Britney-nek már csak az ágyon jut hely.

britneyspirs-prank-jimmykimmel-háló

4. Szereti a nappali falán a sok lámpát.

britneyspirs-prank-jimmykimmel-lámpa

+1 Ha egy karácsonyfát, egy táncost és egy diszkógömböt keresztezünk, akkor ezt kapjuk. Ikeában vagy a Praktikerben szerezték be?

britneyspirs-prank-jimmykimmel-karácsonyfa

Share →