Az a lakástulajdonos, aki az Otthon Melege programon pörög, vagy a  CSOK 10+10 támogatására gyúr nem biztos, hogy fogékony az ilyen finomságokra még, és az ingatlanos portálokon sem tűnt még fel opcionális tartozékként, de ez nem azt jelenti, hogy igény nem lenne a drónbarát  erkélyekre.

Get ready for drone-friendly tower blocks

As drones become more popular, they will need places to land Designers have come up with a concept for drone landings in the future Vision includes large balconies being used as landing sites for aircraft Robotic furniture would detect approaching vehicles and make space Forget using your garage.

drónbarát leszállópálya lakásokhozDrónbarát lakás a következő nélkülözhetetlen lakástartozék? Az álmodozó szakemberek szerint a drónbarát erkély képes arra, hogy érzékelje és  fogadja a drónokat vagy képes legyen azok indítására.  Képtelenségnek hangzik? Mindenesetre jobb, ha felkészülünk a szép új világra, ahol a Dhl, vagy a Fedex nem futárokat küld ki, hogy átadja az eBayen vagy Alibabán rendelt csomagot, és esetleg nekünk sem a postára kell elbattyogni, ha csomagot szeretnénk feladni. A 40-50 éves panelek erkélyei valószínűleg alkalmasak bizonyos drónok fogadására, de az újonnan épült üvegpaloták lakói kezdhetnek pánikolni. Bár  ahogy az Uber körül sem sikerült a szabályokat racionalizálni és a taxisok kiutálhatták őket Magyarországról, a postás lobbinak is lesz egy-két szava mielőtt a drónok elvennék a munkájukat.

Share →