Budakeszi út Hárshegy, Budapest 1021

Sold
Property Details / Ingatlan részletei

Budakeszi út Hárshegy, Budapest 1021

Sold
Hotel/Leisure / Hotel-szabdidős célú ingatlan
Description / Leírás

Eladásra kínálunk nyugdíjasházként, appartmanházként, szállodaként is hasznosítható hárshegyi épületegyüttest

Sold - Hárshegy Budapest

Appartamanház, szálloda, nyugdíjasház kialakításához keres helyszínt? Ingatlanhasznosítási ötleteket keres? Íme egy lehetőség Budapest zöldövezeti részén.

betonépület
V-Budapest-017.jpg

Az eladásra kínált,  korábban szállodaként használt, jelenleg használaton kívüli,  172, 18-20 négyzetméteres, fürdőszobával, előszobával, erkéllyel rendelkező szállodai szobát, uszodát, jakuzzit, szaunát, éttermet, garázst, parkolókat is magában foglaló, műszakilag és esztétikailag is felújításra  szoruló épületegyüttes remek környezetben, a Hárshegyen található. A 11.800 négyzetméter hasznos területtel rendelkező, 4 épületből álló épületegyüttes elhelyezkedése, a mellette levő épületben ki alakított appartmanház, a környezete kínálja a hasznosítási ötleteket.

V-Budapest-039_compressed.jpg

Az étterem, az étteremhez tartozó szolgáltató területek újragondolásával, a jelenlegi szobák újraszabásával,  izgalmas, exkluzív appartmanok kialakításával új célcsoportok számára tehető tetszetőssé az épület. A hely exkluzivitása teszi ezt az ingatlant egyedi befektetési célponttá.

Alábbi módon is kapcsolatba léphet velünk, és felteheti kérdéseit, elmondhatja kéréseit:

 

 

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Commercial Features / Kereskedelmi ingatlan felszereltsége