Motto: Borász a zongoránál

A Balaton északi partjának, Toszkánát idéző táján egy festői, eldugott település hívogat – téveszthetetlen Hegyestű bazaltkúpjával, ez Monoszló. Itt alakította ki szőlőbirtokát Liszkay Mihály azzal a szilárd elhatározással, hogy ötvözze a hagyományos és a modern borászati eljárások legjavát. Borvacsorára, a Liszkay Pincészet legkiválóbb boraihoz kreáltak Gundel  ételeket.

Örökzöld melódiák New Yorktól Budapestig – Liszkay Mihály, a borász és a világjárt zongorista zenés kísérete teszi borvacsorát teljessé.

Ételsor

Almaporba forgatott kecskesajt hab zöldalma tatáron
Pinot Gris 2011

Málnával pácolt tonhal fenyőmag kéregben, borsos málna culis-val
Pinot Noir Rosé 2012

Meggyes cékla krémleves házi vadnyúl raviolival
Merlot 2008

Glazírozott kacsamáj házi fekete kenyér toast-on sült kápia-paprika salátával
Cabernet Franc 2008 (Pannon Bormustra  2012 csúcsbor)

Kemencében sült szarvas gerinc és borókával párolt omlós szarvas comb szarvasgombás jus-vel
és áfonyás burgonyagombóccal
Cuvée 2008 (Pannon Bormustra  2012 csúcsbor)

Keserű csokoládé torta ropogós kakaóbabbal és rózsaborssal, mokka szósszal
Cabernet Sauvignon 2008

Feketekávé, petits fours

Ár: 13 900 Ft+12% szervizdíj
Helyszín – Gundel étterem

Tagged with →  
Share →