Leonardo Di Caprio lakása Manhattanben

C-vitaminos zuhannyal felszerelt tízmillió dolláros (2,2 milliárd forint) lakást vásárolt Leonardo DiCaprio a New York-i Greenwich Village városnegyed egyik speciális, az egészséges életmódot és a mindennapi wellnesst szolgáló épületében.

Az amerikai filmsztár két hálószobás, két és fél fürdőszobás lakást vásárolt a Delos Ház nevű ingatlan negyedik emeletén. Az épület egyebek mellett C-vitaminnal dúsított zuhanyt, tisztított levegőt és vizet, aromaterápiás levegőztető rendszert, valamint egész nap működő speciális fényrendszert biztosít lakóinak, akiknek kényelméről “wellnessfelügyelő” is gondoskodik.
DiCaprio állítólag a manhattani épület penthouse lakásához tartozó, egymillió dolláros parkolóhelyen tarthatja a százezer dollárt érő, Fisker Karma márkájú hibridautóját, amíg az érintett luxuslakást el nem adják.
A Wall Street farkasa című film sztárja a közelmúltban vásárolt egy nyolcmillió dolláros lakást egy már birtokában lévő négymillió dolláros manhattani ingatlan tőszomszédságában. DiCaprio összesen több mint 23 millió dollárt költött három különböző ingatlanra idén február óta.

Summary
Article Name
Egészségorientált lakást vásárolt Leonardo DiCaprio
Description
Egészségorientált lakást vásárolt Leonardo DiCaprio
Share →